Aktiviteter

                                    

Ungdomar <3

 

Är du intresserad av Lag-SM? Jullovsläger Jór islandshästförening anordnar ett dagläger där vi lär oss lite mer om Lag-SM och prövar några av de olika grenarna som kan finnas med. Givetvis skall vi också umgås och ha kul tillsammans. Lag SM är den enda lagtävlingen för ungdomar som rider islandshäst. Man tävlar i vanliga sportgrenar, men också bla i trail, flagglopp, terräng och lagshow. Är du ungdom mellan 9-21 som är nyfiken på Lag-SM, är dessa två lägerdagarna perfekt för dig! Var: Milåsa Islandshästar När: Tisdag 28/12 – onsdag 29/12 (dagläger, sover hemma) Kostnad är inte riktigt färdig ännu men runt 500kr/person Ledare är Helena Öhlin och Åsa Jensen Håkanson Anmälan och frågor skickas Helena Öhlin 070-952 26 49 eller Åsa Jensen Håkanson 0706-695465 Skicka gärna anmälan i ett sms.

Ungdomar!!

 3-4 december kommer vi ha Sara Rott på Milåsa. Hon bygger fantastiska trailbanor/miljöträningsbanor. Fredagen den 3 december är för ungdomar. Det är en del i "satsningen" på LAG SM. Och ett mycket bra tillfälle att skapa en bättre relation med din häst. Och att inte förglömma - Trailbana är väldigt kul!

Aktiviteten är öppen för alla ungdomar, oavsett nivå eller om man bara vill vara med på LAG SM eller inte. Vi kommer starta vid 18-tiden. Varje grupp är 5 deltagare i och tar ca en 1 h inklusive genomgång mm. Jor betalar avgiften för de ungdomar som var registrerade medlemmar när kursen annonserades ut. Milåsa bjuder på ridhus och fika. 

För övriga ungdomar (som är medlemmar i annan förening) kostar det 350 kr + ridhusavgift 100 kr. Anmälan sker till Åsa på sms 0706-695465

Hoppas vi ses! =) 

                                                                                

 

 

Nu har vi kommit med i Riksidrottsförbundet! JIPPI!!

Detta betyder att alla aktiviteter som sker kan rapporteras till Sisu. Sisu kan hjälpa till med vissa medel om vi skulle behöva i föreningen för något speciellt. 

 

Mer info om hur man ska gå tillväga kommer snart!