Medlemsinformation

Adressändring

Har du bytt adress? Glöm då inte att ändra detta på IdrottOnline! Har du glömt inloggningsuppgifter? Meddela Katharina Halovanic eller Helena Öhlin.

Kurser i Jórs regi

Eftersom det ibland kan vara svårt att få kurser fulltecknade, kommer även icke Jórmedlemmar att kunna deltaga. Detta gör det möjligt för oss att kunna ge ett utbud av kurser utan att därför behöva gå med förlust. 
Men alla Jór medlemmar har förtur i två veckor att anmäla sig, därefter kommer vi även att ta emot anmälningar utifrån. Vidare kommer vi också att endast ta emot personliga anmälningar och avbokningar. 
Alla ni medlemmar som inte har egna hästar. Vi vill gärna att ni också är med på våra kurser och aktiviteter, det går nästan alltid att ordna så att ni kan vara med och lyssna och diskutera. Ibland kan det även gå att ordna hästar som ni kan hyra, hör av er till den som håller i aktiviteten om du är intresserad, tveka inte utan ring!!! Hästintresse är det som håller ihop klubben, och att dela med sig av sina erfarenheter och ta del av andras, är ju det bästa som finns.

Information om SISU

SISU ansvarig i klubben är Sophie Jernberg

För mer info gå in på SISU:s hemsida: Sisu distrikt Västra Götaland