Medlemsinformation

Adressändring

Har du bytt adress? Glöm då inte att ändra detta på IdrottOnline! Har du glömt inloggningsuppgifter? Kontakta Helena Öhlin så hjälper hon dig (kontaktuppgifter finns under fliken "Styrelsen".

 

 

Kurser i Jórs regi

Hästintresse är det som håller ihop klubben, och att dela med sig av sina erfarenheter och ta del av andras, är ju det bästa som finns!

 

När det gäller kurser arrangerade av Jór, har alla som är medlemmar i Jór förtur (gäller två veckor) att anmäla sig, därefter tar vi även emot anmälningar utifrån.

 

OBS! Man kan bara anmäla sig själv, och detsamma gäller vid avbokning. 

 

Kan man vara med på en kurs även om man inte har/äger islandshäst? Självklart! Vi vill gärna att också ni är med på våra kurser och aktiviteter! Det går nästan alltid att ordna så att ni kan vara med och lyssna och diskutera. Ibland kan det även gå att ordna hästar som ni kan hyra. Hör av er till den som håller i aktiviteten om du är intresserad, tveka inte utan ring!!! (eller maila) :)

På Navåsen finns Jórs klubbstuga och både kurser och tävlingar anordnas här. Carina och Claes Dahlvid har satsat stort på Islandshästar. År 2022 stod det nya ridhuset på plats till allas vår stora glädje!